Kirjoittaja

Kuka on Juha Wikström?

Ammatti: yrittäjä
Kotipaikka
: Långvik, Kirkkonummi
Kotisivu: juhawikstrom.com
Tehtävä: Auttaa yrittäjiä ja yritysten johtajia luomaan yrityksistä erityisiä.
Yritys: Business Rooster Oy

businessrooster_round_red+black

Haluan olla kädet savessa kehittämässä yrityksiä – yrityskulttuurista, asenteista ja

innovaatiokyvykkyydestä markkinoinnin (sen kaikissa muodoissaan) sparramiseen. Toisinaan se vaatii vaikkapa teatteritaiteesta lainattujen inspiraatio- ja luovuustekniikoiden käyttöä ajattelutapojen muuttamisessa, toisinaan taas tarvitaan luovimista ja diplomatiaa, mutta ennen kaikkea suoruutta – hyvässä ja pahassa.

Kokemus: Työhistoriaani en rupea tässä luettelemaan. Löydät sen halutessasi täältä. Totean vain, että noin parinkymmenen vuoden ajan on tullut tehtyä kaikenlaista kaikkine onnistumisineen, floppeineen ja virheineen – yhdessä kaikentasoisten asiakkaiden, ja pääasiassa huikeiden työkavereiden kanssa. Asiakkaiden joukossa näiden n. 20 vuoden aikana on ollut Suomen arvostetuimpia brändejä, start-uppeja, pörssiyhtiöitä… Siis kaikenlaisia firmoja jotka toimivat niin kansainvälisillä kuin kotimaisillakin markkinoilla.

Olen oppinut eniten asiakkailta ja työkavereiltani. Kiitoksen ansaitsevien nimilista on pitkä, enkä sitä julkaise siinä pelossa, että unohdan jonkun. He, joilla on ollut suurin merkitys osaamiseeni, tietävät sen kyllä.

Vapaa-ajallani harrastan jonkin verran liikuntaa eri muodoissa, valokuvaan (säännöllisen epäsäännöllisesti), kirjoitan (vieläkin epäsäännöllisemmin) ja hakkaan rumpuja. Suuri intohimoni on ruoanlaitto. Perheeseemme kuulluu vaimo, tytär ja pari kissaa.

Luotan siihen, että ihmisen unelmat tavalla tai toisella toteutuvat jos niihin uskoo ja niitä haluaa tavoitella, koska alamme alitajuntaisesti tehdä valintoja jotka johtavat meitä oikeaan suuntaan.

Uskon että sattumalla, ja ennen kaikkea kyvyllä ottaa sattumasta koppi, on suuri merkitys elämäämme ja yritystemme menestymiseen.

Haluan kehittää kykyäni nähdä mahdollisuuksia vastoinkäymisissäkin.

Tiedän, että kysymällä ”entäs jos” pääsee pitemmälle kuin voivottelemalla että ”miksi taas”.

Be the first to start a conversation

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: