Pari sanaa tästä blogista

Posted on 10.9.2013

0


Tervetuloa blogiin!

Kirja ja blogi täydentävät toisiaan. Blogissa paneudutaan tiivistetymmin kirjan sisältöön, mutta toisaalta syvennetään sitä uusilla esimerkeillä ja taustotuksilla. Voit mainiosti seurata blogia vaikka et olisikaan hankkinut kirjaa, mutta toki saat tästä enemmän irti, kun olet lukenut kirjan. Voit seurata Markkinoinnin käsikirjaa myös Facebookissa:

facebook_logo  facebook.com/markkinoinninkasikirja

Toivottavasti saat idoita, uusia ajatuksia ja inspiraatiota yrityksesi johtamiseen. Jätä palautetta tai ota yhteyttä mikäli jokin asia jää askarruttamaan tai kaipaat lisätietoja. Pyrin päivittämään tätä blogia säännöllisesti. Tavoitteena on, että se aikanaan toimisi omana ”käsikirjanaan” lukuisine esimerkkeineen.

Pysy kuulolla, tämä blogi alkaa päivittyä vauhdilla kunhan kirja ilmestyy kauppoihin.

Posted in: Blogi